Regular-black-tea-may-be-relevant-for-cardiovascular-protection-Unilever-study_strict_xxl

 

 

Descoperit cu peste patru mii de ani in urma pe meleagurile Chinei, ceaiul se afla si in bucataria noastra pregatit sa fie savurat de tine in linistea balconului amenajat pentru relaxare.

muesli and milk

 
 
Micul dejun este cea mai importanta masa si nu trebuie ratat sub nicio forma, din acest motiv la noi este din partea casei si consta in lapte cu muesli.
 
 
 
In bucatarie se gaseste un aparat de facut floricele si porumb special. Iti poti face floricele dietetice deliciose la orice ora ai pofta!

popcorn

 
 
 
In permanenta te asteapta in bucatarie fructe proaspete si delicioase, spalate si pregatite, doar sa te infrupti din ele.

fresh-fruits-1315904

eSpring Detail Page_banner_ENG_600 x 305_round

 
Suntem mandri ca putem pune la dispozitia ta o apa de cea mai buna calitate, purificata cu eSpring care elimina peste 99,99% din bacteriile si virusurile patogene, precum si 145 de contaminanti cu potential nociv asupra sanatatii.

739865images

 
BIOQUEST FORMULA este ceea ce face ca detergentii folositi la spalarea veselei, tuturor suprafetelor din hostel, a lenjeriilor si prosoapelor să iasă în evidenţă. Produsele BIOQUEST FORMULA oferă performanţe excelente de curăţare şi sunt concentrate, biodegradabile şi testate dermatologic.